Laden ... Even geduld ...

Vraag en Antwoord ::

- Kan de killer ook onzichtbaar worden ingebouwd ?
Ja, het is mogelijk op 2 manieren:

  1. Met behulp van de verlengkabel, doch blijft de OBD poort zichtbaar bezet. Dit kunt u zelf.
  2. Door ons kan een speciale versie worden ingebouwd achter de poort. De OBD kan dan nog steeds door garages worden uitgelezen. De garage ziet de killer niet op de uitleesapparatuur. De kosten de speciaal aangepaste OBD killer plus inbouwen kan al vanaf 399,- euro vraag ons voor de mogelijkheden.

Wij kunnen ook de autocomputer (ECU) op maat programmeren, er wordt dan geen OBD killer geplaatst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

- Kan de killer ook gebruikt worden om EGR storingen uit te zetten?
Ja, als het Motormanagement lampje brandt vanwege een EGR storing .Voorkomende EGR OBD fout codes zijn vaak: P0400, P0401, P0402, P0403, P0404, P0405, P0406, P0407, P0408

- katalysator storing ?
Er is een telkens terug komende katalysator storing, maar de katalysator is niet stuk. De OBD killer kan gebruikt worden om het motorstoringslampje uit te zetten. Voorkomende katalysator OBD storingscodes zijn : P0420, P0421, P0422, P0423, P0424, P0430, P0431, P0432, P0433, P0434

Wanneer werkt de OBD Killer niet ?
Foutcodes die ook door de garage niet te resetten zijn, kunnen ook niet door de OBD Killer uit gezet worden. Vaak dient dan het defecte onderdeel vervangen te worden. De computer reset dan de fout zelf. Wel kunnen wij de computer handmatig programmeren zonder onderdelen reparatie. Het lampje gaat dan voor altijd uit.

- Het Motorstroringslampje is uit met de OBD killer, is de auto nu gerepareerd ?
Nee, de auto is niet gerepareerd.
De OBD Killer zorgt er alleen voor dat het motorwaarschuwingslampje niet meer gaat branden.

- Motorlampje aan? of uitgezet met de obd killer,  kan er  nog gereden worden?
Motorlampje aan? dan is dit een melding van het motor management. Afhankelijk van de auto blijft dit branden, ook al is de storing niet meer actief (heel irritant) Je bent dan bijna verplicht langs een garage te gaan en de computer uit te laten lezen terwijl de storing (misschien) al niet meer bestaat. Bij de meeste auto’s gaat als de storing niet meer actief is het lampje uit, maar blijft de storing wel in de computer staan zodat de garage bij de volgende beurt of als het vaker voorkomt kan zien welke storingen er allemaal zijn geweest.
Ben je niet in de gelegenheid om langs de garage te gaan kun je als vuistregel aanhouden dat als de auto gewoon start, regelmatig loopt, goed optrekt, niet overmatig rookt je gewoon door kunt rijden.

Het werkt niet in mijn auto?
Werkt het niet? neem contact met ons op, waarschijnlijk moeten wij de OBD Killer anders programmeren voor uw auto. Lukt het ons helemaal niet dan betalen wij u uiteraard het koopbedrag terug.

Mijn auto is van voor 2008
De OBD Killer werkt alleen op autos die echt in 2008 en nieuwer zijn gemaakt. Het werkt niet in autos van 2007 die pas ge-kentekent zijn in 2008. Vraag uw merkdealer van wanneer de auto is (bouwjaar) als u twijfelt.

Wel kunnen wij autos van voor 2008 direct in de autocomputer programmeren zodat het lampje ook niet aan gaat bij een bepaalde storing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.